Käytetty Canon EF 35mm f1.4L

Tuotetunnus (SKU): 89182 Kategoriat ,

690,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Käytetty Canon EF 35mm f1.4L

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Käytetty Canon EF 35mm f1.4L on klassinen kiinteäpolttovälinen objektiivi, joka on ollut suosittu erityisesti ammattivalokuvaajien keskuudessa jo pitkään. Vuonna 2024 tämä objektiivi pysyy houkuttelevana valintana tietyille valokuvaajille sen monien vahvuuksien vuoksi.

Miksi Canon EF 35mm f/1.4L on hyvä valinta vuonna 2024?

  1. Valovoimaisuus (f/1.4): Objektiivin suuri aukko (f/1.4) tekee siitä erinomaisen vähäisessä valossa kuvaamiseen. Tämä mahdollistaa nopeat suljinajat, vaikka ympärillä olisi vähän valoa, ja lisäksi saat hienon bokeh-efektin (pehmeä tausta) erottamaan kohteen taustasta.
  2. Polttoväli (35mm): 35mm on monipuolinen polttoväli, jota käytetään usein katukuvauksessa, dokumentaarisessa kuvauksessa, ympäristömuotokuvissa ja maisemakuvauksessa. Tämä laajakulma ei ole liian laaja, joten se antaa luonnollisen perspektiivin, joka muistuttaa ihmisen näköä, mutta laajentaa näkökenttää juuri sopivasti.
  3. Optinen laatu: L-sarjan objektiivit ovat tunnettuja erinomaisesta optisesta laadusta, ja Canon EF 35mm f/1.4L on tässä suhteessa huippuluokkaa. Se tarjoaa terävän kuvanlaadun, kauniit värit ja korkean kontrastin. Lisäksi se hallitsee hyvin optisia vääristymiä ja värivirheitä.
  4. Rakenne ja kestävyys: L-sarjan objektiivit ovat myös suunniteltu kestäviksi ja säänkestäviksi. Tämä objektiivi on luotettava niin ammattilaiskäytössä kuin vaativissakin olosuhteissa. Vuonna 2024, kun käytössä voi olla vaativat kuvausympäristöt, tämä objektiivi pysyy uskollisena.
  5. Manuaalinen ja automaattitarkennus: Canon EF 35mm f/1.4L tarjoaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen. Käsin tarkennus on myös mahdollista, mikä antaa lisää luovaa hallintaa, kun tarvitsee olla erityisen tarkka terävyysalueen kanssa.
  6. Edullisuus suhteessa suorituskykyyn: Vaikka objektiivi on hintava verrattuna budjettilinsseihin, sen hinta on perusteltu ammattikäyttöön sopivilla ominaisuuksilla. Jos haluat pitkäikäisen ja laadukkaan objektiivin, joka kattaa monia kuvaustarpeita, tämä on erinomainen investointi.

Onko järkevä valinta vuonna 2024?

Canon EF 35mm f/1.4L on hyvä valinta edelleen vuonna 2024 tietyille kuvaajille, varsinkin jos:

  • Kuvaat ammattimaisesti ja tarvitset korkealaatuisia kuvia.
  • Arvostat klassista polttoväliä ja suuren aukon tarjoamaa luovaa vapautta.
  • Käytät Canonin täyden kennon DSLR-kameroita tai muita yhteensopivia kameroita.

Objektiivi on käytetty, mutta erinomaisessa kunnossa. Lasipinnat naarmuttomat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käytetty Canon EF 35mm f1.4L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Käytetty Canon EF 35mm f1.4L

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous