Käytetty Canon EOS 5 filmirunko

239,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Käytetty Canon EOS 5 filmirunko

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Käytetty Canon EOS 5 filmirunko (tunnetaan myös nimellä EOS A2/A2E joillakin markkinoilla) on klassinen 35 mm filmikamera, joka julkaistiin vuonna 1992. Se oli suunnattu edistyneille harrastajille ja ammattilaisille, ja sen ominaisuudet olivat edistyksellisiä aikansa filmikameroille. EOS 5 kuuluu Canonin EOS-sarjaan ja tunnettiin erityisesti siitä, että se toi markkinoille joitakin uusia ja mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten silmän ohjaaman tarkennuksen.

keskeiset ominaisuudet:

  1. Silmän ohjaama tarkennus (Eye-Control AF)
    • EOS 5 oli yksi ensimmäisistä kameroista, joka esitteli silmän ohjaaman tarkennusjärjestelmän. Käytännössä tämä tarkoitti, että kamera pystyi seuraamaan käyttäjän silmien liikkeitä ja tarkentamaan kohteeseen sen perusteella, mihin käyttäjä katsoi etsimessä. Tämä oli erittäin edistyksellinen ominaisuus 1990-luvun alussa.
  2. Valotusmoodit
    • EOS 5:ssä on täysi valikoima valotusmoodeja, mukaan lukien ohjelmoitu automatiikka (P), aukon esivalinta (Av), suljinajan esivalinta (Tv) ja täysin manuaalinen tila (M). Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen kameran erilaisiin kuvaustarpeisiin.
  3. Integroitu moottorikäyttö
    • Kameraan on sisäänrakennettu moottoroitu filmin kelaus ja palautus. Se voi kuvata jopa 5 kuvaa sekunnissa jatkuvalla kuvaustilalla, mikä on erinomainen nopeudeltaan filmikameraksi.
  4. ISO-asetukset
    • EOS 5 tukee ISO-arvoja 6–6400, mikä mahdollistaa laajan joustavuuden erilaisissa valaistusolosuhteissa. Tämä ISO-alue oli erittäin laaja filmikameran aikaan.
  5. Valotusmittausjärjestelmä
    • Kamerassa on useita valotusmittaustiloja: 16-alueen arvioiva mittaus, keskipainotteinen mittaus ja pistemittaus. Tämä mahdollistaa tarkan valotuksen eri kuvaustilanteissa.
  6. Salamaohjaus
    • EOS 5 tukee TTL-salamaohjausta ja on yhteensopiva Canonin Speedlite-salamoiden kanssa. Siinä on myös salamakenkä ulkoisia salamoita varten.
  7. Kestävä rakenne
    • Kamera on valmistettu laadukkaista materiaaleista, mikä tekee siitä kestävän ja luotettavan pitkissä käyttöjaksoissa. EOS 5 ergonomia on myös hyvin suunniteltu, mikä tekee siitä mukavan käsitellä pidemmissä kuvaussessioissa.
  8. Suuri, kirkas etsin
    • Kamera tarjoaa suuren ja kirkkaan optisen etsimen, joka tekee sommittelusta ja tarkennuksesta tarkkaa.
  9. Automaattinen ja manuaalinen tarkennus
  • Kamera tukee sekä automaattitarkennusta että täysin manuaalista tarkennusta, mikä antaa käyttäjälle joustavuutta erilaisissa kuvaustilanteissa.

Canon EOS 5 parhaat puolet:

  1. Silmän ohjaama tarkennus
    • Tämä on edelleen ainutlaatuinen ja harvinainen ominaisuus, joka teki kamerasta erityisen houkuttelevan aikanaan ja on edelleen mielenkiintoinen ja käytännöllinen ominaisuus.
  2. Monipuolisuus ja nopeus
    • Kameran valotusmoodit, tarkennuspisteet ja jatkuva kuvausnopeus (5 kuvaa sekunnissa) tekevät siitä monipuolisen työkalun, joka soveltuu sekä toimintaan että perinteisiin kuvaustyyleihin.
  3. Erittäin hyvä valotusmittaus
    • EOS 5 valotusmittausjärjestelmää pidettiin aikanaan tarkkana ja luotettavana, ja sen monipuoliset mittaustilat tekevät siitä hyvän valinnan moniin valokuvaustilanteisiin.
  4. Laaja objektiivituki
    • Canon EOS 5 käyttää EF-kiinnitystä, joka tarkoittaa, että se on yhteensopiva laajan valikoiman Canonin EF-objektiivien kanssa. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden valita monenlaisia objektiiveja eri tarpeisiin.
  5. Kestävä ja luotettava
    • Kamera on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, ja sen rakenne ja suunnittelu tekevät siitä erittäin luotettavan työvälineen.

Kenelle Canon EOS 5 sopii?

Canon EOS 5 on erinomainen valinta filmivalokuvauksen harrastajille ja ammattilaisille, jotka etsivät monipuolista ja luotettavaa filmikameraa. Sen silmän ohjaama tarkennus ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erityisen kiinnostavan teknisesti edistyneille kuvaajille, mutta se toimii myös hyvin manuaalisen valokuvauksen ystäville, jotka haluavat hallita tarkasti kuvanottoa.

Kamera on käytetty, mutta hyvässä kunnossa. Kaikki toimii ja kamerassa ei ole juuri käytönjälkiä. Ainoa mainittavan arvoinen miinus on, että toiminnanvalintakiekko on hieman jäykkä, mutta se lukittuu ja liikkuu kyllä.

Mukana tulee myös Canon VG10 pystykuvauskahva.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käytetty Canon EOS 5 filmirunko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Käytetty Canon EOS 5 filmirunko

  • Canon EOS 5 runko
    • Runkotulppa
    • Tuore 2CR5 paristo
  • Canon VG10 pystykuvauskahva

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous