Nikon Nikkor Z 17-28mm f2.8

nikon-logo

Alkuperäinen hinta oli: 1 229,00 €.Nykyinen hinta on: 1 029,00 €.

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 1 029,00 .

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Huippulaadukas ja erittäin valovoimainen objektiivi Nikon Z järjestelmäkameroihin. Tämä polttoväli on erittäin suosittu!

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Nikon Nikkor Z 17-28mm f2.8 -Monipuolinen laajakulmaobjektiivi valokuvaajan työkalupakkiin

Nikon on tuonut markkinoille uuden helmen Z-sarjan kameroille: Nikkor Z 17-28mm f2.8 objektiivin. Tämä kompakti laajakulmaobjektiivi on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin valokuvaajien tarpeisiin, oli kyseessä sitten maisema-, arkkitehtuuri- tai katukuvaus.

Tekniset tiedot pähkinänkuoressa:

  • Polttoväli: 17-28mm
  • Suurin aukko: f/2.8
  • Pienin aukko: f/22
  • Objektiivin rakenne: 13 elementtiä 11 ryhmässä
  • Lähitarkennusetäisyys: 0,19 m (17 mm) / 0,26 m (28 mm)
  • Suodinkoko: 75 mm
  • Paino: 450 g

Valokuvaajan näkökulmasta

Olen käyttänyt tätä objektiivia monipuolisesti eri kuvaustilanteissa, ja sen suorituskyky on ollut vaikuttava. Maisemakuvauksessa objektiivin laaja 17 mm:n polttoväli mahdollistaa upeita, laajoja näkymiä, kun taas 28 mm:n pää tarjoaa hieman tiiviimmän rajauksen yksityiskohtien korostamiseen.

Arkkitehtuurikuvauksessa objektiivin vääristymien hallinta on osoittautunut erinomaiseksi. Suorat linjat pysyvät suorina, mikä on erityisen tärkeää rakennusten ja sisätilojen kuvaamisessa. Eräässä sisäarkkitehtuuriprojektissa objektiivin laaja kuvakulma ja erinomainen terävyys mahdollistivat upeiden, yksityiskohtaisten kuvien ottamisen ahtaissakin tiloissa.

Katukuvauksessa objektiivin kompakti koko ja nopea f/2.8 aukko ovat osoittautuneet korvaamattomiksi. Automaattitarkennus on nopea ja tarkka, mikä mahdollistaa hetkien vangitsemisen salamannopeasti. Erityisesti yöllisessä kaupunkikuvauksessa objektiivin hämäräkuvausominaisuudet ovat loistaneet – f/2.8 aukko yhdistettynä erinomaiseen terävyyteen tuottaa upeita, tunnelmallisia otoksia kaupungin valoista.

Tekniset vahvuudet käytännössä

  1. Terävyys: Objektiivi tuottaa hämmästyttävän teräviä kuvia koko polttovälialueella. Reunojen terävyys on erinomainen jopa laajoilla aukoilla.
  2. Automaattitarkennus: Nopea ja hiljainen AF-järjestelmä on ilo käyttää. Se lukittuu kohteeseen nopeasti ja tarkasti, mikä on erityisen hyödyllistä nopeasti muuttuvissa kuvaustilanteissa.
  3. Vääristymien hallinta: Objektiivin optinen suunnittelu minimoi vääristymät tehokkaasti. Tämä on erityisen hyödyllistä arkkitehtuurikuvauksessa ja suoria linjoja sisältävissä kohteissa.
  4. Hämäräkuvaus: F/2.8 aukko yhdistettynä erinomaiseen terävyyteen tekee tästä objektiivista loistavan valinnan hämärässä kuvaamiseen. Olen saanut upeita tuloksia esimerkiksi tähtitaivaan kuvauksessa.

Verrattuna muihin laajakulmaobjektiiveihin, Nikkor Z 17-28mm f2.8 erottuu edukseen erityisesti monipuolisuudellaan ja kuvanlaadullaan. Sen kompakti koko ja keveys tekevät siitä miellyttävän kumppanin pitkiinkin kuvaussessioihin.

Yhteenveto

Nikon Nikkor Z 17-28mm f2.8 on vaikuttava lisäys Z-sarjan objektiivivalikoimaan. Sen monipuolisuus, erinomainen optinen suorituskyky ja kompakti koko tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Olipa kyseessä sitten laajat maisemat, vaikuttavat arkkitehtuurikuvat tai elävät katukuvat, tämä objektiivi suoriutuu tehtävästä erinomaisesti.

Jos etsit yhtä objektiivia, joka soveltuu monipuolisesti eri kuvaustilanteisiin ja tuottaa poikkeuksellisen laadukkaita kuvia, Nikon Nikkor Z 17-28mm f2.8 on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

 

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 10 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Nikon

Bajonettikiinnitys

Nikon Z-Mount

Kameramerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nikon Nikkor Z 17-28mm f2.8”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

  • Nikkor Z 17-28mm f/2.8
  • Objektiivin etusuojus LC-67B
  • Objektiivin takasuojus LF-N1
  • Vastavalosuoja HB-107
  • Objektiivilaukku CL-C1

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous