TTartisan 2x Macro 100mm F2.8 – Canon Ef

Tuotetunnus (SKU): F10028-B-EF-2X Kategoriat , ,

389,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
TTartisan 2x Macro 100mm F2.8 – Canon Ef

Nopeat ja turvalliset toimitukset

TTartisan 2x Macro 100mm F2.8 – Canon Ef: Tehokas työkalu makrokuvaukseen

TTartisan 2x Macro 100mm F2.8 on vaikuttava objektiivi, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen makrokuvauksesta kiinnostuneille valokuvaajille. Tämä objektiivi yhdistää korkealaatuisen optiikan, vankan rakenteen ja poikkeuksellisen suurennussuhteen, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Tekniset ominaisuudet

  • Polttoväli: 100mm
  • Maksimi aukko: F2.8
  • Minimi aukko: F32
  • Suurennussuhde: 2:1
  • Lähitarkennusetäisyys: 24,7 cm
  • Suodinkierre: 62mm
  • Paino: noin 750g (riippuen kiinnityksestä)

Optinen suorituskyky ja makrokuvaus

TTartisan 2x Macro 100mm F2.8 erottuu edukseen erinomaisella optisella suorituskyvyllään. Objektiivi tuottaa terävää ja yksityiskohtaista kuvaa koko kuva-alalla, mikä on erityisen tärkeää makrokuvauksessa. 2:1 suurennussuhde mahdollistaa äärimmäisen lähikuvauksen, jolloin voit tallentaa pienimmätkin yksityiskohdat uskomattomalla tarkkuudella.

Objektiivin F2.8 maksimi aukko tarjoaa riittävästi valoa haastavissakin kuvausolosuhteissa ja mahdollistaa miellyttävän taustan sumennuksen (bokeh) muotokuvissa ja lähikuvissa. Toisaalta pieni F32 minimi aukko antaa mahdollisuuden saavuttaa laajan syväterävyysalueen, mikä on usein toivottavaa makrokuvauksessa.

Rakenne ja käyttötuntuma

TTartisan on panostanut objektiivin rakennelaatuun, mikä näkyy sen tukevassa ja kestävässä metallirungossa. Objektiivi tuntuu käsissä laadukkaalta ja ammattimaiselta työkalulta. Tarkennusrengas on sileästi toimiva ja tarjoaa tarkan manuaalisen tarkennuksen, mikä on erityisen tärkeää makrokuvauksessa.

Vaikka objektiivi on suhteellisen painava (noin 750g), se on silti hyvin tasapainotettu ja mukava käyttää pitkiäkin aikoja. Tämä paino tuo myös vakautta käsivaralta kuvatessa, mikä on eduksi erityisesti lähikuvauksessa.

Vertailu kilpailijoihin

TTartisan 2x Macro 100mm F2.8 erottuu edukseen kilpailijoistaan erityisesti hinta-laatusuhteellaan. Se tarjoaa ammattilaistason suorituskyvyn huomattavasti edullisempaan hintaan kuin monet tunnetummat brändit.

Objektiivin 2:1 suurennussuhde on poikkeuksellinen ominaisuus tässä hintaluokassa. Useimmat kilpailevat makro-objektiivit tarjoavat vain 1:1 suurennussuhteen, joten TTartisan antaa mahdollisuuden päästä vieläkin lähemmäs kuvauskohdetta ilman lisävarusteita.

Yhteenveto

TTartisan 2x Macro 100mm F2.8 on erinomainen valinta makrokuvauksesta kiinnostuneille valokuvaajille. Se tarjoaa poikkeuksellisen optisen suorituskyvyn, laadukkaan rakenteen ja ainutlaatuisen 2:1 suurennussuhteen kilpailukykyiseen hintaan. Objektiivi soveltuu erinomaisesti niin luontokuvaukseen, tuotekuvaukseen kuin taiteelliseen lähikuvaukseenkin.

Jos etsit korkealaatuista makro-objektiivia ilman huippubrändien hintoja, TTartisan 2x Macro 100mm F2.8 on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Se tarjoaa ammattitason suorituskyvyn ja ominaisuudet, jotka auttavat sinua ottamaan makrokuvauksesi uudelle tasolle.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 15 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

TTArtisan

Bajonettikiinnitys

Canon EF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TTartisan 2x Macro 100mm F2.8 – Canon Ef”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

TTartisan 2x Macro 100mm F2.8 – Canon Ef

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous