TTartisan 40mm Macro f2.8 – Nikon Z dx

Tuotetunnus (SKU): A32B-Z Kategoriat , ,

119,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
TTartisan 40mm Macro f2.8 – Nikon Z dx

Nopeat ja turvalliset toimitukset

TTartisan 40mm Macro f2.8 – Nikon Z dx kiinnityksen kameroille.

TTArtisan 40mm F2.8 -makro-objektiivi tarjoaa monipuolisen ja edullisen ratkaisun makrokuvaukseen ja tarjoaa poikkeukselliset ominaisuudet ja optisen suorituskyvyn.

Kun haluat laatuaa edullisen hintaan osta TTartisan

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot:

Makro-ominaisuudet: Tämä objektiivi tarjoaa 1:1 täysikokoisen maksimisuurennuksen ja 17 cm:n pienimmän tarkennusetäisyyden, joten se soveltuu erinomaisesti monimutkaisten yksityiskohtien kuvaamiseen makrokuvauksessa.

Optinen suunnittelu: Objektiivi on suunniteltu niin, että se on helppo ottaa käyttöön.
Valovoimainen f/2,8 maksimiaukko mahdollistaa työskentelyn erilaisissa valaistusolosuhteissa ja edistää tyylikästä muotoilua. Siinä on myös 11-lamellinen suljin, joka takaa tasaisen ja miellyttävän bokeh-laadun.

Manuaalinen tarkennus: Manuaalitarkennuksen ansiosta objektiivissa on tarkennusetäisyys- ja syväterävyysasteikot, jotka mahdollistavat tarkan tarkennuksen hallinnan.
Rakenne ja muotoilu: Objektiivissa on kevyt ja kompakti täysmetallinen runko, joka painaa vain 371 g. Täysmetallirakenne ja manuaalinen aukon säätö F2,8:sta F16:een tarjoavat kestävyyttä ja joustavuutta valokuvaajille.

Yhteensopivuus ja kiinnikkeet:
Objektiivi on yhteensopiva Nikon Z DX kiinnityksen kameroiden kanssa ja tarjoaa 60 mm:n ekvivalentin makro-objektiivin Nikon Z Dx -kameroille. Objektiivi on saatavana myös L Mount , Sony E, Fuji X-, Canon EF-M- ja M4/3-kiinnikkeisiin, joten se sopii monenlaisiin kamerajärjestelmiin.

Käyttäjien suosittelut:
Käyttäjät ovat kehuneet objektiivia sen koko metallirakenteesta, pehmeästä tarkennusrenkaasta ja manuaalisesta aukon säädöstä, joka tarjoaa luotettavan ja monipuolisen työkalun makrokuvauksen harrastajille. Asiakkaat ovat korostaneet objektiivin laadukasta rakennetta ja suorituskykyä sekä sen vaikuttavan kilpailukykyistä hintaa.

Hinta ja saatavuus:
Objektiivi on saatavilla edulliseen hintaan, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon valokuvaajille, jotka haluavat tutustua makrokuvaukseen ilman merkittäviä investointeja. Yhteenvetona voidaan todeta, että TTArtisan 40mm F2.8 -makro-objektiivi Fuji X-Mount -järjestelmään tarjoaa poikkeukselliset makro-ominaisuudet, vankan rakenteen ja manuaalisen ohjauksen, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan valokuvaajille, jotka haluavat tallentaa kohteidensa monimutkaisia yksityiskohtia.

 

APS-C
Focus type:Manual Focus
Min Focus Distance:0.17m
Filter Size:52mm
Angle of View:40°
Macro Reproduction Ratio:1:1
Optical Design:8 Elements in 7 Groups
Weight:Around 371~403g

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

TTArtisan

Paketin sisältö

TTartisan 40mm Macro f2.8 – Nikon Z dx

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous