TTartisan 21mm F1.5 Sony Fe

Tuotetunnus (SKU): A26B Kategoriat , ,

275,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
TTartisan 21mm F1.5 Sony Fe

Nopeat ja turvalliset toimitukset

TTartisan 21mm F1.5 Sony FE – Monipuolinen Laajakulmaobjektiivi

Oletko etsimässä laadukasta laajakulmaobjektiivia Sony FE -järjestelmäkamerallesi? TTartisan 21mm F1.5 saattaa olla juuri se, mitä tarvitset. Tämä objektiivi tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä ja arvoa, joka sopii erinomaisesti niin katukuvaukseen kuin maisemakuvaukseen.

Vaikuttavat Ominaisuudet

TTartisan 21mm F1.5 erottuu edukseen erinomaisella optisella suorituskyvyllään. Objektiivi tuottaa teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia, jotka vangitsevat ympäristön elävyyden. Laaja 21mm:n polttoväli tarjoaa upean näkökentän, joka on ihanteellinen niin ahtaissa kaupunkiympäristöissä kuin laajoissa maisemissa.

Objektiivin laadukas rakenne on ilo käsitellä. Metallinen runko tuntuu kestävältä ja laadukkaalta, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin vaativiinkin kuvausolosuhteisiin. Kompakti koko tekee siitä myös helposti mukana kuljetettavan.

Yksi TTartisan 21mm F1.5:n merkittävimmistä ominaisuuksista on sen laaja aukkoalue. F1.5 maksimi aukko mahdollistaa upean bokeh-efektin ja erinomaisen suorituskyvyn hämärässä. Tämä tekee objektiivista erityisen monipuolisen työkalun eri valaistusolosuhteisiin.

Ihanteellinen Katu- ja Maisemakuvaukseen

Katukuvaajille TTartisan 21mm F1.5 tarjoaa mahdollisuuden vangita laajoja näkymiä vilkkaista kaduista ja arkkitehtuurista. Nopea F1.5 aukko mahdollistaa lyhyet valotusajat, mikä on etu liikkuvia kohteita kuvattaessa.

Maisemakuvauksessa objektiivin terävyys ja laaja näkökenttä pääsevät oikeuksiinsa. Voit vangita upeita panoraamoja ja dramaattisia maisemia yksityiskohtaisesti ja vaikuttavasti.

Erinomainen Hinta-Laatusuhde

Verrattuna muihin laajakulmaobjektiiveihin samassa hintaluokassa, TTartisan 21mm F1.5 tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle. Se yhdistää korkealaatuisen optiikan ja vankan rakenteen kilpailukykyiseen hintaan, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin harrastajille kuin ammattilaisille.

Kuvanlaadun osalta TTartisan 21mm F1.5 ei jää jälkeen kalliimmista kilpailijoistaan. Se tuottaa teräviä, värikkäitä kuvia minimaalisella vääristymällä, mikä on vaikuttavaa tässä hintaluokassa.

Huomioitavaa Käytössä

On hyvä huomioida, että TTartisan 21mm F1.5 on manuaalitarkennusobjektiivi. Tämä voi vaatia hieman totuttelua, mutta tarjoaa samalla tarkan kontrollin tarkennukseen. Manuaalitarkennus voi olla erityisen hyödyllinen maisemakuvauksessa, jossa voit rauhassa sommitella ja tarkentaa kuvan.

Hämäräkuvaus on yksi tämän objektiivin vahvuuksista. F1.5 aukko mahdollistaa erinomaisen valon keräämisen, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin yökuvaukseen ja muihin haastaviin valaistusolosuhteisiin.

TTartisan 21mm F1.5 Sony FE on monipuolinen ja laadukas objektiivi, joka tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle. Sen laaja aukko, terävä optiikka ja kestävä rakenne tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin katu- kuin maisemakuvaajille. Vaikka manuaalitarkennus voi vaatia hieman totuttelua, se palkitsee käyttäjänsä tarkkuudella ja luovalla kontrollilla.

Ominaisuudet:
Full Frame
Focus type:Manual Focus
Min Focus Distance:0.5m
Filter Size:72mm (Filter Holder)
Angle of View:92°
Optical Design:13 Elements in 11 Groups
Weight:Around 412g

 

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

TTArtisan

Paketin sisältö

TTartisan 21mm F1.5 Sony Fe

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous