Myyty Käytetty Canon Powershot A800 digipokkari

Tuotetunnus (SKU): 048265 Kategoria

90,00 

Tilapäisesti loppu

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

  • Posti pikkupaketti 
Käytetty Canon Powershot A800 digipokkari

Nopeat ja turvalliset toimitukset

MyytyKäytetty Canon Powershot A800 digipokkari

Edullinen ja luotettava: Canon PowerShot A800 on hyvä valinta niille, jotka etsivät edullista ja luotettavaa point and shoot kameraa. Se tarjoaa kohtuullista kuvanlaatua ja helppokäyttöisyyttä edulliseen hintaan.

Varustettu nykyään suositulla CCD kennolla jossa hienot, lähes filminomaiset värit.

Helppokäyttöisyys: A800 on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, joten se on hyvä vaihtoehto aloittelijoille tai satunnaisille valokuvaajille. Sen intuitiivisen käyttöliittymän ja suoraviivaisten säätimien ansiosta on helppo tallentaa hetkiä ilman, että joudut jumiutumaan monimutkaisiin asetuksiin.

Kompakti ja kannettava: Tämä kamera on kompakti ja kevyt, joten sitä on helppo kuljettaa mukana jokapäiväistä valokuvausta varten. A800 on kätevä ottaa mukaan, olitpa sitten matkoilla, osallistumassa tapahtumiin tai yksinkertaisesti kuvaamassa perheesi hetkiä.

Canon-laatu: Canon on hyvämaineinen tuotemerkki, joka tunnetaan laadukkaiden kuvantamistuotteiden valmistamisesta, eikä PowerShot A800 ole poikkeus. Se tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja kestävyyttä, jota tukee Canonin tunnettu kuvantamisteknologia.

Monipuoliset kuvaustilat: Yksinkertaisuudestaan huolimatta A800 tarjoaa useita kuvaustiloja, kuten muotokuva-, maisema- ja makrokuvaustilat, joiden avulla käyttäjät voivat kokeilla erilaisia kuvaustyylejä.

Rajoitukset: A800:ssa ei kuitenkaan välttämättä ole kalliimpien mallien kehittyneitä ominaisuuksia tai ominaisuuksia, joten se soveltuu parhaiten jokapäiväiseen valokuvaukseen eikä niinkään ammattimaiseen tai erikoistuneeseen käyttöön.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Canon PowerShot A800 on hyvä valinta niille, jotka etsivät edullista ja helppokäyttöistä kameraa jokapäiväiseen valokuvaukseen.

Kamera on käytetty, mutta täysin toimiva.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 10 × 5 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Canon

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Myyty Käytetty Canon Powershot A800 digipokkari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Käytetty Canon Powershot A800 digipokkari

  • rannehihna
  • 2kpl tuoreita Ansmann AA paristoja

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous