SpyderX Elite näytönkalibrointi

279,00 

SpyderX Elite on Datacolorin nopein, tarkin ja helppokäyttöisin kalibrointityökalu .Edistyneille valokuvaajille ja suunnittelijoille jotka haluavat monipuolisen ja kehittyneen väritarkan kalibroinnin. SpyderX Pro voi olla ammattilaisen ensiaskel värienhallintaan tai erinomainen valinta vaativalle harrastajalle.

Ei varastossamme: Arvioitu toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Toimituskulut alk. 4,90 €

  • 14 päivän palautusoikeus
  • ennen klo 15 tilatut varastotuotteet lähetetään saman päivän aikana
  • 100% suomalainen ja luotettava perheyritys

Kuvaus

SpyderX Elite on Datacolorin nopein, tarkin ja helppokäyttöisin kalibrointityökalu .Edistyneille valokuvaajille ja suunnittelijoille jotka haluavat monipuolisen ja kehittyneen väritarkan kalibroinnin. SpyderX Pro voi olla ammattilaisen ensiaskel värienhallintaan tai erinomainen valinta vaativalle harrastajalle. Miksi tarvitsen kalibrointilaitetta?

  • Jokainen monitori toistaa värit eri tavalla. Uusi monitori on täysin kalibroimaton ja se näyttää värit, kirkkaudet/ tummuudet väärin. Monitorin värit myös muuttuvat näytön ikääntyessä jolloin kalibrointi on tehtävä säännöllisesti.
  • Et voi luottaa silmiisi. Silmä sopeutuu nopeasti väri ja kuvankirkkaus virheisiin. Tämän vuoksi värien säätö monitorista menee harvoin oikein. Silmän värinäköön vaikuttaa vuorokauden aika ja väsymys.
  • Värit eivät näytä todellisilta näytöllä. Jos ihan sävyt outoja, valkoinen ja tummasävy ei toistu kunnnolla tai taivas sävyttyy cyaniin -tiedät että näyttä on kalibroinnin tarpeessa.
  • Jos näyttäsi ei näytä valokuviesi oikeita värejä niin hukkaat aikaasi säätämällä kuvia ilman kalibrointia.
  • Valokuvat ei täsmää monitorin väreihin. Kalibroittomalla näytöllä kuva näyttävät erillaisilta kuin tulostetut kuvat.

Laitteistovaatimukset

Windows 7 32/64, Windows 8 32/64, Windows 10 32/64
Mac OS X 10.10, 10.11, 10.12, 10.13, 10.14
Monitorin resoluutio 1280×768 tai enemmän
16-bit näytönohjain (24-bit suositellaan)
1GB vapaata RAM
500MB vapaata kovalevytilaa
Internetyhteys ohjelmiston lataamista varten