Samyang AF 24mm F/2.8 Sony FE laajakulmaobjektiivi

Tuotetunnus (SKU): 109906 Kategoriat , ,

274,00 

Toimitus heti!

Samyang julkaisi uuden pienikokoisen automaattitarkenteisen objektiivin Sonyn peilittömille täyden kennon kameroille. Uuden Samyang AF 24mm f/2.8 FE -objektiivin kanssa kamera on taskukokoinen, mutta kykenee uskomattomaan kuvanlaatuun.

Samyang julkaisee uuden pienikokoisen automaattitarkenteisen objektiivin Sonyn peilittömille täyden kennon kameroille. Uuden Samyang AF 24mm f/2.8 FE -objektiivin kanssa kamera on taskukokoinen, mutta kykenee uskomattomaan kuvanlaatuun.

Vain 93 grammaa painava uusi Samyang AF 24mm f/2.8 FE -objektiivi on täydellinen työkalu Sony-valokuvaajille, jotka haluavat pitää kalustonsa mahdollisimman pienenä ja keveänä uhraamatta optista kuvanlaatua. Uusi objektiivi täyttää aukon Samyangin 14mm f/2.8 – ja 35mm f/2.8 -objektiivien välissä. Pienikokoinen objektiivi sopii täydellisesti matkustamiseen ja 24mm on erittäin käyttökelpoinen polttoväli maisema- ja katukuvaamiseen tai ryhmäkuviin.

Täydelle tai APS-C kennolle

Samyang AF 24mm f/2.8 FE on suunniteltu erityisesti Sonyn peilittömille täyden kennon kameroille (24x36mm). Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös pienemmillä APS-C-kennoilla varustettujen kameroiden, kuten A6xxx-sarjan, kanssa.

Objektiivissa on nopea, hiljainen ja erittäin tarkka automaattitarkennus ja sen lyhyen vain 24cm tarkennusetäisyyden vuoksi se soveltuu myös laajakulmaisiin lähikuviin. Saat helposti tyylikkäitä kuvia yksityiskohdista sisällyttämällä kuvaan myös kohteen ympäristön.

Terävä ja valovoimainen

Huolimatta pienestä ja kevyestä rungostaan, Samyang AF 24mm f/2.8 FE -objektiivissa on seitsemän linssielementtiä seitsemässä ryhmässä. Linssirakenteessa on kolme asfääristä linssielementtiä ja kaksi HR-elementtiä (High Refrative), jotka vähentävät värivirheitä ja mahdollistavat erittäin terävän kuvan keskeltä reunoille. Samyangin kehittynyt Ultra Multi Coating -pinnoitus takaa korkean kontrastin ja neutraalisti toistuvat värit myös vaikeissa valaisuolosuhteissa.

Lisätiedot

Paino 1,000 kg
Mitat 20 × 20 × 20 cm
Tuotemerkit

Samyang

Muistikapasiteetti

4GB

Kameramerkki

Bajonettikiinnitys

Sony E-Mount, Sony FE-Mount

suodattimet

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous