Nikon D5600 runko, järjestelmäkamera

Kategoria

599,00 

Toimitus 4-7 päivää

Nikon D5600 järjestelmäkamera on valmistettu hiilikuidusta ja on sen vuoksi hyvin kevyt ja kestävä.

Nikon D5600 järjestelmäkamera on valmistettu hiilikuidusta ja on sen vuoksi hyvin kevyt ja kestävä.

Jos olet valokuvausta aloittava kuvaaja niin tämä paketti sopii hyvin myös sinulle. Nikon D5600 on helppokäyttöinen automaatti ohjelmien avulla. Saat myös kaikki säädettyä käsin laittamalla kameran päällä olevan valintakiekon asentoon “M”. Tässä mallissa on myös Nikon Snap-Bridge jonka avulla saat siirrettyä kuvat kamerasta puhelimeen kuvauksen aikana tai sen jälkeen. 

Nikon D5600 hyvä kääntyvä näyttö

Nikon D5600 on kääntyvä 3.2″ kosketusnäyttö jonka avulla saat helposti monipuolisemmat kuvakulmat. Enään ei tarvitse selkävääränä kyykistellä ja vilkuilla etsimestä polvillaan. Varsinkin videokuvauksessa olen huomannut kääntyvän näytön olevan ihan omiaan. Koskettamalla näyttöä saat tarkennuksen juuri siihen kohtaan. Kuvaaminen tämän näytön kanssa on samanalista kuin älypuhelimallakin. Hyvä ja oikeaopinen kuvaustapa on kuvata kameran oman etsimen kautta. Näin ei auringonvalo haittaa ja saat hyvän tukevan kuvausasennon.

Hämäräkuvaus D5600 rungolla

Suomessa on vähäisen auringon paisteen lisäksi paljon hämäriä ja pimeitä ajanjaksoja. Silloin on hyvin tärkeää, että kamera toimii hyvin myös niissä olosuhteissa. Tässä Nikon D5600 rungossa on ISO-herkkyys jopa 25 600 jolloin pystyt kuvaamaan laadukkaita kuvia hämärässä. Tämä ei vielä riitä sillä tarkennuksenkin pitää onnistua! Apunasi on 39 tarkennuspistettä jotka kattavat ison osan kuva-alasta. Etsimen keskellä on 9 ristikkäistä tarkennuspistettä joiden avulla hämärässä liikkuva kohde tarkentuu oikein. 

Jopa 5 kuvaa sekunnissa

Valokuvauksessa kameralla saa jopa 5 kuvaa sekunnissa joka riittää moneen eri käyttötarkoitukseen. Videokuvauksessa sinullla on mahdollisuus kuvata Full HD videoita 60p kuvataajuudella käyttäen kokoajan automaattitarkennusta. 

Nikon D5600 tekniset tiedot

  • 24.2 miljoonaa kuvapistettä
  • Nopein valoitusaika 1/4000
  • 5 kuvaa sekunnissa
  • ISO-herkkyys jopa 25 600
  • WiFi
  • Koko 124x97x70mm
  • Paino 415g (pelkkä runko)
  • Ulkoisen mikrofonin liitin
Jos tästä rungosta ei löytynyt kaikkia mieleisiäsi toimintoja tutustu D7500 malliin

Lisätiedot

Paino 0,800 kg
Tuotemerkit

Nikon

Värit
Kameramerkki

Kehyksen koko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nikon D5600 runko, järjestelmäkamera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

suodattimet

Tuotemerkki

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous