Ale!

Kenko RealPro Protector Filter 72mm suojasuodin

32,90  27,97 

-15%

Kenko RealPro Protector 72 mm suojasuodin on ainutkertainen vettä ja pölyä hylkivän pinnoitteen vuoksi! Vesi valuu pois jättämättä jälkeä. Suodin voi olla kokoajan kiinni objektiivissä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 103250-1 Osastot: , ,

Toimituskulut alk. 7,90 €

  • 14 päivän palautusoikeus
  • ennen klo 15 tilatut varastotuotteet lähetetään saman päivän aikana

Kuvaus

Kenko RealPro Protector 72mm suojasuodin on ainutkertainen vettä ja pölyä hylkivän pinnoitteen vuoksi! Vesi valuu pois jättämättä jälkeä. Suodin voi olla kokoajan kiinni objektiivissä.

Suodin joka pysyy puhtaana pitkän aikaa.
REALPRON uusi tärkeä ominaisuus on ”Anti-Stain Coating” (ASC), joka edustaa Kenkon uutta suodinteknologiaa. Uuden pinnoitemateriaalin ansiosta kosteus ja vesipisarat valuvat pois REALPRO-suotimen pinnalta, jättäen suotimen puhtaaksi. Täten sinun ei tarvitse puhdistaa suodinta pitkään aikaan ja suotimen ylläpito tulee olemaan helpompaa ja turvallisempaa. Sileän pinnan ansiosta pöly ja tahrat pystytään helposti pyyhkimään pois, koska ne eivät tartu suotimen pintaan vahvasti. Aika jonka käytät jälkipuhdistukseen tulee olemaan huomattavasti lyhyempi ja puhditus prosessi ei haittaa sinua enää. Tämä ominaisuus on erittäin arvostettu etenkin extreme valokuvaajien parissa, jotka kuvaavat vaikeissa ulkoilma olosuhteissa.

Suojaa arvokasta objektiivisiasi pölyltä, naarmuilta ja kolhuilta.
REALPRO Protector on täydellinen vaihtoehto nille jotka haluavat käyttää objektiiviaan turvallisesti ja suojata sitä yllättäviltä fyysisiltä vahingoilta. REALPRO Protector on valmistettu hienosta ja kirkkaasta lasista, joka ei vaikuta yleiseen kuvanlaatuun. Suositellaan kaikille objektiiveille ja etenkin aktiivisille ulkoilma valokuvaajille, jotka työskentelevät vaikeissa olosuhteissa.

Lisätiedot

Paino0.080 kg
Mitat9.5 × 11.5 × 1.5 cm