MYYTY Käytetty Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS II USM

Tuotetunnus (SKU): 07355 Kategoriat , ,

1 460,00 

Loppuunmyyty

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS II USM on pienikokoinen ja suorituskykyinen. Sopii hyvin urheilu-, toiminta- ja luontokuvaajille. Neljän askelen kuvanvakain ja laadukas optiikka takaavat huipputerävät kuvat.

Käytetty Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS II USM on pienikokoinen ja suorituskykyinen. Sopii hyvin urheilu-, toiminta- ja luontokuvaajille. Neljän askelen kuvanvakain ja laadukas optiikka takaavat huipputerävät kuvat.

  • Monipuolinen ja kompakti pitkäpolttovälinen zoom-objektiivi
  • Erinomainen kuvanlaatu koko kuva-alalla.
  • Neljän askelen kuvanvakain kompensoi kameran tärähtelyä
  • Kuvaustilanteeseen sopivaksi mukautettava zoom-renkaan tuntuma
  • Nopea ja lähes äänetön tarkennus
  • Luotettava vaikeissakin sääolosuhteissa

Monipuolinen pitkäpolttovälinen zoom-objektiivi
EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM on hyvä valinta paljon matkustaville kuvaajille, jotka haluavat ottaa mukaan vain yhden teleobjektiivin. Hyvä valinta urheilu- ja luontokuvaukseen ? 100?400 mm:n zoomausalueen ansiosta pääset kaukana olevien kohteiden lähelle ja saat haluamasi kuvat myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. APS-C-kennollisissa kameroissa EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM -objektiivin kuvakulmat vastaavat täyden kennokoon kameran 160?640 mm:n objektiivia.

Terävät kuvat kaikissa valaistuksissa
EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM -objektiivin fluoriitti- Super UD (ultra-low dispersion) -linssielementit vähentävät linssivirheitä ja vääristymiä ja tuottavat terävät ja voimakaskontrastiset kuvat. Kolmitilainen kuvanvakain ehkäisee kameran tärähtelyn aiheuttamaa epätarkkuutta. Sen ansiosta voit kuvata käsivaralla jopa neljä askelta pidemmällä valotusajalla.

Heijastusten esto
Voit kuvata huoletta vaikeissakin olosuhteissa, sillä Canonin monikerroksinen ASC (Air Sphere Coating) -pinnoite eliminoi vastavaloon kuvattaessa heijastumia, haamukuvia ja heikentynyttä kontrastia. ASC-tekniikan monikerroksinen pinnoite vähentää heijastumia, ja objektiivin pinnalla olevat häviävän pienet hiukkaset hidastavat objektiiviin osuvaa valoa vähitellen. Näin estetään kuvien laatua heikentäviä objektiivin sisäisiä heijastuksia.

Hyvä käyttöergonomia
Valokuvaajilla on erilaisia työtapoja. Zoomausrenkaan vastusta voi muuttaa säätimellä. Herkkä tuntuma on ihanteellinen, kun kuva on sommiteltava nopeasti ohi menevässä tilanteessa. Zoomausmekanismia voi myös tiukentaa tai sen voi lukita, jos et halua polttovälin muuttuvan vahingossa.

Nopea tarkennus aina tarvittaessa
Nopea ja hiljainen USM-automaattitarkennus lukittuu kohteeseen tarkasti. Voit myös säätää kuvan tarkennuksen manuaalisesti milloin tahansa laskematta kameraa silmältä. EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM tarkentaa jopa 0,98 metrin päähän, joten saat hyviä kuvia myös yllättäen lähelle tulevista kohteista.

Sääsuojattu
Voit jatkaa kuvaamista myös huonoissa sääolosuhteissa. L-sarjan objektiivien tavoin myös EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM on suojattu pölyltä ja kosteudelta, joten kuvaus voi jatkua hankalissakin olosuhteissa. Objektiivin etuelementin fluoripinnoite hylkii likaa ja helpottaa objektiivin puhdistamista.

Tuote on käytetty mutta hyvässä kunnossa. Objektiivin rungossa on joitain jälkiä, mutta linssipinnat ovat virheettömät.

Toimitetaan ET-83D vastavalosuojan, linssisuojien sekä suojapussin kanssa.

Takuu 3kk.

Lisätiedot

Paino 2 kg
Mitat 25 × 15 × 15 cm

suodattimet

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous