MYYTY Käytetty Canon 1D X mark II runko, kuvattu alle 20,000 (sis.alv 24%)

Tuotetunnus (SKU): 00218 Kategoria

1 590,00 

Loppuunmyyty

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

 • Posti pikkupaketti 
Huippuluokan kuvanlaadun ja nopeuden lisäksi Canon EOS-1D X II on erittäin luotettava. Runko on kestävä ja sääsuojattu. Mekaanisen kestävyyden lisäksi luotettavuus tarkoittaa myös huippuunsa hiottua käytettävyyttä, valotuksen mittauksen ja tarkennuksen nopeutta. Takuu 3kk.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Käytetty Canon EOS 1D X Mark II -runko

Huippuluokan kuvanlaadun ja nopeuden lisäksi Canon EOS-1D X II on erittäin luotettava. Runko on kestävä ja sääsuojattu. Mekaanisen kestävyyden lisäksi luotettavuus tarkoittaa myös huippuunsa hiottua käytettävyyttä, valotuksen mittauksen ja tarkennuksen nopeutta.

Tätä runkoa käyttäessä ei tarvitse jännittää mitä kamera tekee. Kamera on suunniteltu vaativinta luonto ja urheilukuvaamista varten, mutta luottamusta herättävä runko auttaa kaikessa muussakin: vaikkapa hääkuvauksessa ja aktiiviharrastajan kuvausmatkoilla. Canon EOS 1D X II auttaa keskittymään kuvien sisältöön, tekniikka ei tule pettämään.

 • 20.2 megapikselin täyden koon CMOS kenno nopealla Dual Pixel AF tarkennuksella
 • Sarjakuvaus 14 kuvaa sekunnissa (16kuvaa/s  Live view -tilassa)
 • Yli 200 kuvan välimuisti sarjakuvauksessa (Raw+JPEG, CFast 2.0 muistikortille)
 • 61 tarkennuspistettä (41 ristikkäistyyppistä), kattaa suuren osan kuva-alasta
 • ISO herkkyys 100-51200 (laajennettavissa 50-409600)
 • 1,62 miljoonan pisteen kosketusnäyttö
 • 4K 60P video (ilman croppausta ja nopealla tarkennuksella), FullHD 120P hidastusvideot

Canon 1D X Mark II käyttää täysin uutta 20,2 megapikselin täysikokoista kennoa. Edelliseen malliin verrattuna megapikseleiden määrä on lisääntynyt kohtuullisesti mutta erityisesti kuvan dynamiikka pieniä ISO-arvoja käytettäessä on saanut ison harppauksen. Raakakuvista saa käsitellessä nyt aikaisempaa enemmän irti, ali- tai ylivalotuksen korjailu onnistuu useamman aukkoarvon verran. Kennon ISO-herkkyys on 100-51200 sekä on laajennettavissa arvoille 50-409600.

Uusi kenno sisältää myös Canonin Dual Pixel AF -tekniikan, joka perustuu vaiheentunnistaviin pikseleihin. Dual Pixel AF toimi näytöltä kuvatessa, sekä videossa että still-kuvissa. Videokuvaajan onneksi tarkennus on jatkuva ja sitä voi ohjata myös kosketusnäytöltä kohdetta painamalla. Kamera osaa myös seurata kohteita kuten ihmisten kasvoja ja pitää tarkennuksen liikkuvassakin kohteessa.

Huippunopea automaattitarkennus

Koska Dual Pixel AF toimii kennon tasolla se on erittäin tarkka, kriittinen tarkennus onnistuu myös erittäin valovoimaisilla objektiiveilla syväterävyyden ollessa hyvin pieni. Dual Pixel AF tarkennuspikselit kattavan myös hyvin suuren osan, noin 80% alueen kuvasta.

Myös perinteinen automaattitarkennus on uudistettu. Tarkennuspisteiden määrä on sama 61 kuin edellisen mallin, mutta ne kattavat 24% suuremman alueen kuvasta. Lisäksi käytössä on uusi 360000 pikselin RGB+IR -sensori, joka tekee liikkeiden seurannasta ja kohteiden seurannasta paljon nopeamman ja tarkemman.

Viisi keskimmäistä tarkennuspistettä on ns. tuplaristityyppiä, näiden tuplaristikkäisen tarkennuspisteiden ansiosta automaattitarkennus on erittäin tarkka myös valovoimaisia superteleobjektiiveja käyttäessä. Näillä objektiiveilla terävyysalue voi olla hyvinkin kapea, joten tarkennuksen täytyy osua kohdalleen.

Kaikki tarkennuspisteet toimivat myös aukolla f/8 eli esimerkiksi 400mm F4 DO objektiivin ja 2x telejatkeen yhdistelmä tarkentaa kaikilla pisteillä! Käyttämällä Canonin uudempia III-version telejatkeita toimivat keskimmäisen alueen 27 tarkennuspistettä ristikkäistyyppisenä, tällöin automaattitarkennus toimii nopeammin ja luotettavammin vaikka kohteessa tarkennuksen työtä helpottavia selkeitä yksityiskohtia. Automaattitarkennus toimii myös aiempaa versiota paremmin hämärässä (-3 EV, aikaisempi malli -2EV).

Canonin ammattirunkojen tarkennusjärjestelmät sisältävät hyvin paljon asetuksia ja ovat muokattavissa hyvin erilaisiin vaatimuksiin. Tätä säätötyötä helpottamaan EOS-1D X II sisältää kuusi erilaisiin kuvaustilanteisiin perustuvaa AF Case Study -asetusvaihtoetoa. Näistä kuudesta tilanteesta löytyy erilaisiin luontokuvaustilanteisiin tai eri urheilulajeille sopivat asetukset. Case-asetukset vaikuttavat esimerkiksi tarkennuksen seurantaherkkyyteen, tarkennuspisteen automaattiseen vaihtamiseen. Näitä asetusehdotuksia voi myös muokata omaan käyttöön paremmin sopivaksi.

 

Nopeus ja käytettävyys

Canon EOS 1D X Mark II:n sarjakuvaus onnistuu nopeudella 14 kuvaa sekunnissa. Myös automaattitarkennus ja valotuksen mittaus pysyvät mukana tässä vauhdissa! Käytettäessä näyttöä kuvaamiseen ja lukitulla tarkennuksella ja valon mittauksella kamera pystyy 16k/s nopeuteen.

Canon EOS-1D X II sisältää CompactFlash muistikorttipaikan lisäksi myös tuen uudelle ja nopealle CFast 2.0 -muistikortille. CFast-kortit tukevat tällä hetkellä jopa 440 mt/s tallennusnopeutta.

Käyttämällä CFast muistikorttia voi kuvata periaatteessa koko kortin täyteen RAW-kuvia täydellä 14fps kuvanopeudella! CFastin nopeus ja 1DX II:n iso välimuisti takaavat ettei nopeatkaan tilanteet jää tallentumatta odottelun takia. Pitkiin sarjakuvauksiin kannattaa siis ehdottomasti valita CFast-muistikortti. Tämän  korttityypin etuihin kuuluu myös rakenne jossa ei ole ulkoisia pinnejä kamerassa.

EOS 1DX II:n takanäyttö on kooltoon 3,2 tuumaa ja tukee kosketusta. Esimerkiksi Dual Pixel AF tarkennusta voi ohjata suoraan sormella osoittamalla. Näytön resoluutio on korkeampi kuin aikaisemmassa mallissa ja sisältää 1,62 miljoonaa kuvapistettä.

Canon EOS 1D X Mark II kosketusnaytto

Optinen etsin kattaa lähes 100% kuva-alasta, joten saat tehtyä tarkan rajauksen suoraan kamerassa. EOS 1D X II:n etsin sisältää tarkennuspisteiden valaisun, ja nyt myös näyttävät jatkuvasti terävänä olevan pisteen (ei pelkästään välähdä yhtä kertaa kuten aiemmissa malleissa). Tarkennuspisteiden valaisun kirkkaus on myös säädettävissä.

Kamerassa on nyt myös sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, joten halutessasi paikkatiedot tallentuvat suoraan kuvatiedostoihin. GPS:n avulla onnistuu myös ajan synkronointi, joten useaa runkoa käyttäessä kellonajat täsmäävät ja kuvat menevät näin oikeaan järjestykseen.

 

Nyt myös ammattitason videokuvaus

Canon EOS 1D X II tallentaa erittäin tarkat 4K videot käyttäen kennon koko alaa. Tällöin objektiivit käyttäytyvät aivan kuten valokuvia ottaessa. 4K-videoiden tallennus onnistuu myös 60P kuvataajuudella, eli saat tallennettua nopeammankin liikkeen tai tehtyä hidastusvideoita myös täydellä 4K-resoluutiolla. FullHD teräväpiirtovideota tallentaessa käytössä on myös nelinkertaiset hidastukset mahdollistava 120P asetus.

Videokuva on väreiltään taattua Canon laatua. Hieno värimaailma ja hyvin vähäinen Rolling shutter virhe (kuvan hyytelöityminen kameraa liikuttaessa) mahdollista 1D X:llä kuvatun materiaalin käyttämisen rinnakkain vaikkapa Canon C200 ammatilaisvideokameran kanssa.

Canonin nopea Dual Pixel AF toimii sekä 4K-videoissa että FullHD tilassa kuvatuissa hidastusvideoissa. Tarkennuksen ohjaaminen onnistuu suoraan kosketusnäytön kautta.

Huimasta datamäärästä huolimatta Canon EOS 1D X II pystyy tallentamaan 4K-videota täydet 29min 59 sekuntia ilman ylikuumenemista (ja tämä raja on lähinnä ohjelmallinen, kuvausta voi jatkaa puolen tunnin jälkeen heti uudestaan!). Runko sisältää kennolta sekä kahdelta Digic6+ prosessorilta lämmön siirtävän rakenteen, tämä parantaa myös osaltaan kameran luotettavuutta. Canon suosittelee videokuvaukseen CFast-muistikorttien käyttöä, tällöin käytössä ei ole myöskään 4 gigatavun tiedostokoon rajoitetta ja kortin vauhti pysyy huimien bittivirtojen mukana, parhaimmillaan 4K/60P videon bittivirta on 765Mbps!

Muistikortin lisäksi FullHD videota (4:2:2, 8bit) voi tallentaa myös HDMI-lähdön kautta ulkoiselle laitteelle. Kuvan saa myös samaan aikaan näkymään ulkoisella monitorilla, että kameran omalla näytöllä. Videokäyttöä auttaa myös kamerassa oleva sisääntulo mikrofonille sekä kuulokelähtö, jolla voi tarkkailla tallentuvan äänen laatua.

Kuvat heti käyttöön

Canon EOS-1D X Mark II sisältää useita työnkulkua helpottavia toimintoja, valmiin materiaalin siirto suoraan verkkoon onnistuu kätevästi.

EOS 1D X II sisältää nyt myös 5DS -malliin kehitetyn Yksityiskohdat -kuva-asetuksen, joka korostaa kuvan yksityiskohtia. Saat säädettyä kuvan terävöityksen ja JPG-tiedostojen asetuksen suoraan kamerasta, jolloin kuvat ovat heti käytettävissä ilman tietokoneen ohjelmistoja. Kamera korjaa objektiivien vääristymiä, väriaberraatiota sekä nyt myös diffraktion ongelmia suoraan kamerassa – myös sarjakuvaustä käytettäessä.

Kuvien rajaaminen ja koon muuttaminen onnistuu suodaan kamerasta. Myös kameralla tuotetusta 4K videosta saa kosketusnäyttöä käyttäen kätevästi valittua videotiedostosta 8,8 megapikselin kokoisia kuvankaappauksia.

Tiedonsiirto onnistuu kamerasta huippunopean USB 3.0 kaapelin avulla, Ethernet-verkkoliitännän kautta tai langattomasti käyttäen WFT-E8 lähetintä. WFT-E8 -lähettimellä kuvansiirto onnistuu jopa 150 metrin etäisyydellä, siirron lisäksi myös kameran asetusten muuttaminen ja kuvien sekä videotiedostojen tallentaminen onnistuu lähettimen ja Canon Camera Connect sovellusta yhdessä käyttäen.

 

Sääsuojattu & kestävä runko

Muiden EOS-1 sarjan kameroiden tapaan 1D X Mark II on suunniteltavaan jatkuvaan ammattilaiskäyttöön säässä kuin säässä. Runko valmistettu kestävästä magnesiumseoksesta, suojatut painikkeet ja liitokset pitävä pölyn ja veden pois kameran sisäosista. Käytettäessä Canon L-sarjan objektiiveja tai Speedlite 600EX-RT salamaa sääsuojaus on varmistettu liitoskohtien kumitiivisteillä. Myös painikkeet ja säätimet on testaamalla suunniteltu yhtä kestäväksi kuin rungon rakenne.

EOS 1D X:n suljin ja peilimekanismi on suunniteltu kestämään keskimäärin 400000 laukaisukertaa.

Canon EOS 1D X II käyttää uutta LP-E19 akkua mutta on taaksepäin yhteensopiva LP-E4N ja LP-E4 -akkujen kanssa. Akulle luvataan yhdellä latauksessa noin 1210 kuvan kesto. Tämä arvio on aika varovainen ja käytännössä yhdellä latauksella kuvia voi saada jopa yli 2000.

 

Tekniset tiedot:

 • Canon EF -bajonetti
 • 20.2 megapikselin täyden koon CMOS kenno
 • ISO herkkyys: 100-51200 (laajennetussa tilassa 50-409600)
 • 61 pisteen AF (41 ristikkäistä, 5 tuplaristikkäistä), Dual Pixel AF vaiheentunnistavat pikselit kennolla
 • 360 000 pikselin RGB+IR -sensori
 • Suljinajat: 30 – 1/8000 s + bulb, 1/250 salamasynkronointi
 • Etsin: 100% peitto, 0.76x suurennos
 • Näyttö: 1,620 miljoonan pisteen Clear View II -nestekidenäyttö, koko 3,2”
 • Sarjakuvaus: 14 kuvaa/s (jatkuva tarkennus) / 16 k/s peili ylhäällä
 • 4K-videokuvaus: 4K DCI 4096×2160@60/50/30/25/24p MJPEG MOV -kodek
 • FullHD-videokuvaus: 1920×1080@120/100p MOV/ALL-I, 360Mb/s / (60p MP4 IPB 60Mb/s)
 • Sisäänrakennettu GPS
 • 1x CFast 2.0 ja 1x CompactFlash -korttipaikka
 • Akku: LP-E19
 • Liitännät: Gigabit Ethernet-portti (RJ45), USB 3.0, HDMI-mmini
 • Mitat: 158 x 168 x 83 mm
 • Paino: 1340 g

 

Runko on käytetty, mutta loistavassa käyttökunnossa.
Suljin on vaihdettu JAS huollossa jonka jälkeen kuvattu vain alle 20,000 kuvaa. (yhteensä rungolla kuvattu 187,000 kuvaa)
Rungossa on luonnollisesti kulumaa, mutta isompia kolhuja ei ole eikä takanäytössä ole naarmuja. Näytön päällä suojakalvo.

Rungon mukana toimitetaan 2 alkuperäistä Canon LP-e19 akkua, alkuperäinen kahden akun laturi sekä kaulahihna.

Hinta sisältää alv 24%

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 16 × 17 × 15 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MYYTY Käytetty Canon 1D X mark II runko, kuvattu alle 20,000 (sis.alv 24%)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous