DJI Mavic Mini, kuvauskopteri

Tuotetunnus (SKU): 480600 Kategoriat , ,

399,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
DJI Mavic Mini, kuvauskopteri Drone uutuus ilman rajoja! Erittäin pieni ja näppärän kokoinen jollaista ei aiemmin ole ollut.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

DJI Mavic Mini, kuvauskopteri Drone uutuus ilman rajoja! Erittäin pieni ja näppärän kokoinen jollaista ei aiemmin ole ollut.

Dji julkaisi uuden Mavic Spark kopteriakin pienemmän Mavic Mini kuvauskopterin.
Mavic Mini on painoltaan ainoastaan 249g, joten sitä ei koske samat OPS-lennätysmääräykset kuin muita isompia koptereita. Voit siis näin ollen lentää vapaammin eri kuvauskohteissa ulkomaita myöten(poislukien kuvaus ihmisjoukossa).

Mavic Mini on kuin tehty matkailijalle ja kynnys ottaa kopteri mukaan on paljon pienempi. Kopterin ollessa pienikokoisempi, se ei herätä niin paljoa huomiota ja sillä tulee kuvattua enemmän.
Paras kuvauskopteri on se, joka on matkassa!

Vaikka Mavic Mini on pieni, se sisältää samoja “herkkuja” kuin aiemmissa malleissa kuten esimerkiksi:

  • 3-akselin gimbaali
  • Quick shots kuvausohjelmat: Dronie, Helix, Rocket ja Circle
  • RTH kotiinpaluutoiminto

Muita kuvaamista helpottavia toimintoja on uusi “CineSmooth Mode”, jolla teet elokuvamaisia otoksia erittäin hitaalla kopterin ja kameran liikkeellä ilman aiempaa lentokokemusta.

Kopterin kantama on maksimissaan jopa 4km, ( tarkasta maakohtaiset rajoitteet ja lait droneinfosta ) vaikkakin kopteria ei ole järkevää lentää niin pitkälle, se takaa paremman yhteyden lähietäisyydellä eivätkä esteet häiritse yhteyttä yhtä paljoa.

Kopterin kamera kuvaa Mavic Spark, Air ja Pro mallien tapaan 12-megapikselin valokuvia sekä videokuvaus onnistuu parhaimmillaan 2,7K-tarkkuudella.

Lisätietoa kuvauskopterien lennättämiseen löydät www.droneinfo.fi

 

Lisätiedot

Paino 0,500 kg (kilogramma)
Kehyksen koko

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kiikarien suurennukset

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous