DJI MAVIC 2 ZOOM kuvauskopteri

1 199,00 

Mavic 2 Zoom dronen valtti on 1/2.3 tuuman 12-megapikselin kenno ja jopa kaksinkertainen optinen zoom (24mm ja 48mm). Tämä on siis monipuolinen kuvauskopteri.

Toimitusaika 2-7 arkipäivää

Toimituskulut alk. 4,90 ‚ā¨

  • 14 p√§iv√§n palautusoikeus
  • ennen klo 15 tilatut varastotuotteet l√§hetet√§√§n saman p√§iv√§n aikana
  • 100% suomalainen ja luotettava perheyritys

Kuvaus

Mavic 2 Zoom dronen valtti on 1/2.3 tuuman 12-megapikselin kenno ja jopa kaksinkertainen optinen zoom (24mm ja 48mm). Tämä on siis monipuolinen kuvauskopteri.

24mm laajakulman polttovälillä saat laajat näkyvät, kun taas 48mm polttovälillä saat kohtee hieman lähemmäksi ja ihmissilmää vastaavan perspektiivin. Zoom helpottaa uniikkien kohteiden kuten rakennusten, ajoneuvojen, eläinten ja ihmisten turvalliselta etäisyydeltä. Hybridi auto-focus-seurantasysteemin ansiosta kohteet pysyvät myös zoomattaessa tarkkoina ja terävinä.

Mavic 2 Zoomissa on myös täysin uusi Super Resolution ominaisuus, jossa kuvatessa 24 mm vastaavalla kuva-alalla kamera tallentaa ja koostaa sen telefoto-linssillä yhdeksän kuvaa  joiden lopputulos on yksi 48-megapikselin super resolution-kuva. Verrattuna perinteisiin panorama kuviin, super-resolution kuva säilyttää paremmin kohteen alkuperäisen näkymän tarkemmalla sommitelmalla.

Mavic 2 Zoomin uusittu OcuSync 2.0 lähettää 1080p video signaalia jopa 8 kilometrin päähän. Kuvamateriaalia voidaan editoida ja ladata Full HD (FHD) tarkkuudella suoraan sosiaaliseen median ja alkuperäisiä lennon aikana otettuja kuvia voi tallentaa suoraan mobiililaitteelle ilman että niitä täytyisi ladata laitteesta erikseen manuaalisesti.

Häiriöiden minimoimiseksi OcuSync 2.0 version auto-switching ominaisuus vaihtaa tarvittaessa reaaliajassa lähetystaajuutta 2,4 GHz ja 5,8 Ghz välillä. Sen ansiosta Mavic 2 pystyy lähettäämään puhdasta signaalia myös olosuhteissa joissa on paljon häirintää.

Uudelleen suunnitellun runkorakenteen ansiosta sekä suorituskyky että aerodynamiikkaa ovat uusissa malleissa entistä paremmat ja niiden ansiosta Mavic 2 mallien maksimi nopeus on hyvissä olosuhteissa jopa 72 kph. Lentoaikaa on myös saatu jälleen kerran hippusen pidennettyä ja se on uusissa Mavic 2 koptereissa 31 minuuttia,

Ensimmäistä kertaa DJI drooneissa Mavic 2 ?malleissa estesensorit löytyvät nyt kopterien kaikilta sivuilta. Niissä on eteen, taakse ja alaspäin kahden sensorin Dual Vision system-esteentunnistus; ylhäällä olevien esteiden havainnointiin kopteri käyttää Infrapunatunnistinta ja oikealle sekä vasemmalle on koptereissa yhden sensorin tunnistus.

DJI:n ActiveTrack 2.0 on myös päivitetty sekä laitteiston että ohjelmiston osalta. Mavic 2 mallit kartoittavat 3-uloitteista näkymää ympäristöstä pääkameran ja etusensoreidensa avulla, varmistaen näin entistä tarkemman kohteen seurannan. Lentoradan ennustealgorytmi auttaa seurannassa silloin kun kohde on väliaikaisesti poissa näkyvistä. Seuratessaan kohdetta Mavic 2 suunnittelee lentoreitin sen 3D-karttansa avulla. Kopteri lukee, tunnistaa ja väistää esteet laitteen edessä ja takana, kuvaten samalla kohdetta keskeytyksettä.

Panoraamoissa¬†Mavic 2 tukee nelj√§√§ eri panoramatilaa kuten Sphere, 180¬į, Horisontaali, ja Vertikaali ja¬†Waypoint 2.0 ja POI 2.0¬†-ominaisuuksien p√§ivitettyjen versioiden ansiosta lennon aloittaminen keskipisteest√§ tai reittipisteiden etuk√§teen lent√§minen ei en√§√§ niit√§ k√§ytett√§ess√§ ole tarpeellista.¬†¬†