Dji Mavic 2 Pro kuvauskopteri

1 499,00 

Dji Mavic 2 Pro kuvauskopteri jossa 4K videokuvaus ja siinä on ISO yhden tuuman CMOS kenno joka on hyvä hämärässäkuvattaessa. Nyt voit myös säätä kameran aukkoa f2.8- f11. Tässä on myös 10-bitin Dlog-M väriprofiili joka tallentaa yli miljardi väriä.

Toimitusaika 2-7 arkipäivää

Toimituskulut alk. 4,90 €

  • 14 päivän palautusoikeus
  • ennen klo 15 tilatut varastotuotteet lähetetään saman päivän aikana
  • 100% suomalainen ja luotettava perheyritys

Kuvaus

Dji Mavic 2 Pro kuvauskopteri

Dji Mavic 2 Pro kuvauskopteri jossa 4K videokuvaus ja siinä on ISO yhden tuuman CMOS kenno joka on hyvä hämärässä kuvattaessa. Nyt voit myös säätä kameran aukkoa f2.8- f11. Tässä on myös 10-bitin Dlog-M väriprofiili joka tallentaa yli miljardi väriä.

1080p videosignaalin kantavuus jopa 8km

OcuSync 2.0 avulla videosignaali näkyy jopa 8km päässä. Voit editoida ja ladata Full HD tarkkuudella tulevaa kuvaa suoraan sosiaalisen mediaan tai lataa sitä mobiililaitteeseesi -automaattisesti.

Kopteri vaihtaa automaattisesti lähetystaajuutta 2.4 GHz ja 5.8 Ghz välillä jolloin kuva pysyy mahdollisimman hyvänä.

Enemmän suorituskykyä

Mavic 2 Pro:n aerodynamiikka on entistä parempi ja sen ansioista maksimi lentonopeus on jopa 72 kilometriä tunnissa. Myös lentoaika on saatu kasvatettua 31 minuutin mittaiseksi.

Mavic 2 Pro mallissa on uusi ActiveTrack 2.0 

Kohteen seuranta toimii nyt entistä paremmin. Pääkamera ja etusensorit kartoittavat kohdetta 3-ulotteisessa näkymässä. Kopteri myös ennestaa lentoradan ja auttaa seurannassa silloin, kun kohde on väliaikaisesti poissa näkyvistä -selkeä parannus aiempaan. Kohteen seurannan aikana Mavic 2 Pro suunnittelee lentoreitin sekä tunnistaa ja väistää esteet laitteen edessä ja takana.

Enään ei niin helposti seinää- puuta päin

Nyt esteen tunnistamiseen tarkoitetut sensorit löytyvät kopterin kaikilta sivuilta. Eteen, taakse ja alaspäin menoa tarkkailee kaksi sensoria ja vasemmalla ja oikealle yksi sensori. Infrapuna sensori pitää huolen  kopterin yläpuolelta olevista kohteiden tarkkailusta.