Canon RF 85mm F/1.2 L USM, objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 3447C005 Kategoriat ,

2 995,00 

Toimitus heti!

Suomen edullisin! Canon RF 85mm F/1.2 L USM, objektiivi on erinomainen RF-objektiivi muotokuvaukseen! Juuri 85mm polttoväli on paras valinta, kun omistat täydenkennokoon Canon EOS RP tai Canon EOS R järjestelmäkameran. Objektiivin etulinssissä on ASC pinnoitteet sekä sisältä UD-linssielementtejä. Näiden ansiosta kuvanlaatu on parempi kuin koskaan aikaisemmin.

Canon RF 85mm F/1.2 L USM Suomen edullisin löytyy meiltä! erinomainen RF-objektiivi muotokuvaukseen! Juuri 85mm polttoväli on paras valinta, kun omistat täydenkennokoon Canon EOS RP tai Canon EOS R järjestelmäkameran. Objektiivin etulinssissä on ASC pinnoitteet sekä sisältä UD-linssielementtejä. Näiden ansiosta kuvanlaatu on parempi kuin koskaan aikaisemmin.

Canon RF 85mm F/1.2 L USM objektiivi

Objektiivin etu- ja takaelementtien sääsuojaus ja fluoripinnoite suojaavat objektiivejä vedeltä, pölyltä ja naarmuuntumiselta. Voit huoletta kuvat RF-objektiivillä hankalissäkin sääolosuhteissa. Objektiivin rakenne on siis erittäin hyvin sääsuojattu. Jotta turha objektiivin etulinssin pyyhkiminen ei aiheuta kulumaa tai naarmuja etulinssiin suosittelemme hankittavaksi Kenkon 82mm protector suotimen.

Muotokuvat
Laadukkaan optiikan, edistyksellisten linssipinnoitteiden ja RF-kiinnitystekniikan ansiosta voit kuvata entistä yksityiskohtaisempia ja moniulotteisempia muotokuvia käyttämällä kapeaa terävyysaluetta ja veitsenterävää tarkennusta.

Katukuvaus
Tehokas USM-moottori lukitsee objektiivin kohteeseen ja tarkentaa kuvan nopeasti. Sen ansiosta hallitset kuvausta saumattomasti ja voit kuvata huomaamattomasti kadulla liikkuessasi.

Heikko valaistus
Voit jatkaa kuvausta auringonlaskun jälkeenkin nopean ja valovoimaisen suuren f/1.2-aukon ansiosta, ja saat kauttaaltaan terävät ja yksityiskohtaiset kuva

Canon RF 85mm F1.2 L USM, objektiivi tekniset tiedot

  • 103,2 x 117,3mm
  • Paino 1195g
  • Suotimen halkaisija 82mm
  • Sääsuojattu rakenne
  • Pöly- ja kosteussuojattu rakenne

Lisätiedot

Paino 1,000 kg
Mitat 15 × 10 × 10 cm

suodattimet

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous