Canon Powershot SX740 HS musta, kamera

Tuotetunnus (SKU): 395642 Kategoria

419,00 

Loppuunmyyty

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

Canon Powershot SX740 HS kamera on järkevä valinta matkakameraksi.  SX740 mallissa 40x zoom ja tehokas kuvanvain. Nyt tallennat videot myös 4K laadulla. 

Canonb Powershot SX740 HS kamera

Canon Powershot SX740 HS kamera on järkevä valinta matkakameraksi.  SX740 mallissa on 40x zoom ja tehokas kuvanvain. Nyt tallennat videot myös 4K laadulla. Tässä mallissa uusin ja nopein Digic 8 prosessori.

Canon SX740 vs SX730

  • Digic 8 vs Digic 6 prosessori
  • Akunkesto 265 vs 250 laukausta (Eco tilassa 370)
  • 4K UHD video vs FullHD video
  • Sarjakuvaus 10 fps vs 5.9 fps

Erinomainen ultralaajakulmaisiin kuviin
Kamerassa on 24 mm:n laajakulma jolla onnistut ottaamaan kauniita maisemakuvia. Laajakulmaisesta objektiivista on myös hyötyä sisäkuvauksissa jolloin saat kohteet kokonaan näkyviin vaikka ahtaissa tiloissa.

Tuo kaukana olevat yksityiskohdat lähelle
Kuvaa kaukaisiakin kohteita huikealla 40x optisella zoomilla ja lähennä kuvaa lisää 80x ZoomPlus-toiminnolla laadun heikkenemättä.

4K videot
Tässä uudessa malllissa on nyt 4K videokuvaus mahdollisuus, mutta toki voi kuvata myös FullHD-vidoita jos siltä tuntuu.

Lyhyt leike -toiminto
Kuvaa Lyhyt leike -toiminnolla lyhyitä 4, 5 tai 6 sekunnin videoita, joita voi toistaa hidastettuna tai nopeutettuna.

Vakaata videokuvaa
Viisisuuntainen dynaaminen kuvanvakain estää tehokkaasti kuvan tärähtelyn ja pitää yhdessä automaattisen vesivaa?an kanssa videokuvan vakaana niin täydellä zoomauksella, panoroitaessa kuin juostaessa.

Helppo ja nopea yhdistäminen
Yhdistä kamera yhteensopivaan älylaitteeseen kätevästi yhdellä napautuksella käyttämällä Wi-Fi-yhteyttä* ja dynaamista NFC-toimintoa. Tämän jälkeen voit jakaa kuvat ja videot langattomasti Canon Camera Connect -sovelluksen kautta tai katsella niitä teräväpiirtotelevisiossa Canon Connect Station CS100 -asemasta.

Etäkuvaus kännykällä
Kuvaa ryhmä- tai omakuvia tai luontokuvia etäyhteydellä älylaitteesta, jonka kautta näet reaaliaikaisen kuvan ja voit käyttää kameran luovia säätöjä.

Lisää kuviisi geotunnisteita
Pidä kirjaa matkastasi GPS mobiiliyhteydellä -toiminnolla, joka synkronoi älylaitteen tallentamat sijaintitiedot ottamiesi kuvien kanssa.

Jatkuva kuvaus
Ikuista jokainen hetki nopean ja tarkan 0,11 sekunnin automaattitarkennuksen ja 5,9 kuvaa sekunnissa kuvaavan erittäin nopean jatkuvan kuvauksen avulla.

  • Koko 10,1, 3,99, 6,38 cm
  • Paino 299g akulla ja muistikortilla

Tämä kamera on hyvä valinta henkilölle, jolle pelkkä kännykkä ei riitä, mutta järjestelmäkamera on liian kookas kuljetettavaksi matkoilla. Sopii hyvin koko perheen kameraksi kotiin ja matkoille.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg
Mitat 10 × 10 × 10 cm
Kehyksen koko
Värit

suodattimet

Tuotemerkki

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous