Ale!

Canon Powershot G5 X kompaktikamera

739,00  699,00 

-5%

Tämän huipputason Wi-Fi-kompaktikameran monipuolisten säätöjen ja erinomaisen käytettävyyden ansiosta saat ammattitason tuloksia. Kamerassa on valovoimainen f/1,8?2,8-objektiivi ja 1,0 tuuman kenno, ja suuren, laadukkaan etsimen avulla kameralla voi kuvata järjestelmäkameran tapaan.

Toimitusaika 2-7 arkipäivää

Toimituskulut alk. 6,80 €

  • 14 päivän palautusoikeus
  • ennen klo 15 tilatut varastotuotteet lähetetään saman päivän aikana
  • 100% suomalainen ja luotettava perheyritys

Kuvaus

Tämän huipputason Wi-Fi-kompaktikameran monipuolisten säätöjen ja erinomaisen käytettävyyden ansiosta saat ammattitason tuloksia. Kamerassa on valovoimainen f/1,8?2,8-objektiivi ja 1,0 tuuman kenno, ja suuren, laadukkaan etsimen avulla kameralla voi kuvata järjestelmäkameran tapaan.

Optinen kuvanvakain

Älykäs optinen kuvanvakain takaa terävät, selkeät ja vakaat stillkuvat ja videot myös käsivaralta ja heikossa valaistuksessa.
  
Elektroninen etsin

Kameran keskellä sijaitsevassa, suuressa ja herkästi reagoivassa 2 360 000 kuvapisteen elektronisessa etsimessä on tarkka kuva, ja sen avulla kameralla voi kuvata järjestelmäkameran tapaan.

Helppo jakaminen

Yhdistä kamera älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen dynaamisella NFC-yhteydellä ja Wi-Fi-yhteydellä yhdellä napautuksella ja jaa kuvat ja videot helposti.

Etäkuvaus

Canonin Camera Connect -sovelluksen ja älypuhelimen avulla voit kuvata etäyhteydellä ja käyttää monipuolisia luovia säätöjä ja kosketustarkennusta.

Kuvien helppo varmuuskopiointi

Varmuuskopioi kuvat automaattisesti Wi-Fi-yhteydellä Flickriin, Google Driveen, iristaan ja muihin pilvipalveluihin kuvasynkronoinnin avulla.

Useita lataustapoja

Lataa kamera helposti tavallisella älypuhelimen USB-laturilla tai tietokoneen kautta samalla kun teet töitä tai surffaat internetissä.

Kääntyvä kosketusnäyttö

Kuvaa eri kulmista ja käytä kameraa suuren 3,0 tuuman (1 040 000 kuvapisteen) kääntyvän kosketusnäytön avulla.

Varmuutta kuvaamiseen

Tarkka, 0,12 sekunnissa tarkentava automaattitarkennus, 31 pisteen tarkennuskehykset ja jatkuva kuvaus 5,9 kuvaa/s tuovat kuvaukseen varmuutta.

Luovat vaihtoehdot

Kuvaa luovasti objektiivin säätörenkaan, kameran valitsimien ja mukautusominaisuuksien avulla.

Todentuntuiset videot

Käytä manuaalista videokuvaustilaa, säädä aukkoa, valotusaikaa ja ISO-herkkyyttä ja kuvaa luovasti realistisia Full HD -videoita 60p-kuvataajuudella.

Ammattitasoiset ominaisuudet

Käytä tarkennuksen korostusta apuna sommittelussa ja tarkennuksessa ja luo elokuvamaisia tarkennustehosteita kosketustarkennuksella.

Enemmän yksityiskohtia ja pehmeämmät värisiirtymät suurella 35 Mbit/s -bittinopeudella.

Laadukkaat videot

Viisisuuntainen dynaaminen kuvanvakain korjaa kameran tärähtelyä ja vakauttaa kuvan myös juostessa kuvattaessa.

Terävyysalueen hallinta

Valovoimaisen objektiivin ja suuren kennon ansiosta terävyysaluetta voi säätää monipuolisesti. Kameran automaattisen ND-suotimen ansiosta voit käyttää suurta aukkoa myös kirkkaassa valaistuksessa ? saat aikaan kauniin taustan sumennuksen tai voit kuvata näyttäviä valojuovakuvia.

Helppoa luovuutta

Entistä kehittyneempi tähtikuvaustila ja HDR-käsivarakuvaus auttavat saamaan ammattitasoisia tuloksia vaivattomasti.

RAW-tuki

14-bittinen RAW-tiedostomuoto tuo lisää luovia mahdollisuuksia kuvankäsittelyyn Digital Photo Professional -ohjelmistolla.