AA-paristo Energizer Eco

3,50 

Toimitus heti!

Energizer Eco AA-paristo on tehoparisto joka on valmistettu kierrätetyistä paristoista! 4% kierrätettyjen pariostojen materiaalia.

Energizer Eco AA-paristo on tehoparisto joka on valmistettu kierrätetyistä paristoista! 4% kierrätettyjen pariostojen materiaalia.

 

Energizer® EcoAdvanced? AA ja AAA -paristot ovat korkeatehoisimpia, ekologisimpia alkaliparistoja (verrattuna muihin alkaliparistoihimme jotka eivät sisällä kierrätettyjä paristoja). Nauti tärkeimpien laitteidesi luotettavasta toiminnasta, vähentäen samalla ekologista vaikutustasi planeettaamme. Energizer® EcoAdvanced?-paristot vähentävät uuden materiaalin kaivamisen tarvetta ja vähentävät paristojätteen syntyä sekä tehokkuudellaan rajoittavat paristojen kulutusta, josta seuraa vähemmän jätettä.

Energizer® EcoAdvanced? on pitkäkestoisin alkaliparistomme ja maailman ensimmäinen AA paristo joka on valmistettu osittain kierrätetyistä paristoista. Sisältäen 4% kierrätysmateriaalia (lähes 10% toimivasta aineksesta) se on uusin askel matkallamme parempaan tuotantoon ja ekologiseen kestävyyteen.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg
Mitat 8,5 × 12,5 × 1 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AA-paristo Energizer Eco”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

suodattimet

Tuotemerkki

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous