Uudistetun kuvatilaus palvelumme kautta tilaat laadukkaat valokuvat ja Joulukortit suoraan kännykästä. Tilaus voidaan toimittaa postitse kotiisi tai voit noutaa ne liikkeestämme.

Aloita tilaus tästä!Jos tilaat kuvia tietokoneella ja olet tottunut käyttämään vanhempaa Fuji -tilausjärjestelmää, niin siihen pääset tästä linkistä.

Postitse toimitettavat tuotteet maksetaan verkkomaksuna. Nouto tilaukset voit maksaa verkkomaksuna tai valita maksun noudettaessa.

Mikäli olet tilaamassa passikuvauksen etuseteli kuvaa valitse aina maksutavaksi maksu noudettaessa. Etuseteli kuvia emme valitettavasti voi toimittaa postitse.

Hinnat alkaen 0,19 € kappale, katso hinnasto nettitilauohjelmasta, linkki sivun alareunassa. Ohjelma myös kertoo kokoajan tilauksen hinnan.

Kuvatilauksia voi tehdä myös liikkeemme kuvakioskeilla. Kioskilla tilattuihin kuviin voit valita toimitusajaksi pikakuvat tai seuraavaksi päiväksi. Kuvat valmistetaan toimitusajasta riippumatta samalla laadulla. Pikakuvien toimitusaika vaihtelee tilattavan määrän mukaan muutamasta minuutista tuntiin.

Kioskilla voit valmistaa valokuvien lisäksi runsaasti erilaisia kuvatuotteita.

Hinnat alkaen 0,19 € kappale, katso hinnasto nettitilauohjelmasta.

.

Yksittäisten kuvien tilauksia voit lähettää myös sähköpostitse. Yli kymmenen kuvan tilaukset kannattaa sekaannusten välttämiseksi tehdä liikkeessä kioskillamme tai kuvatilaus palvelussa.

Jos olet epävarma jonkin kuvan soveltuvuudesta tai laadusta esimerkiksi kuvatuotteeseen, suosittelemme kuvan lähettämistä sähköpostitse tarkastettavaksi. Emme veloita arvioinnista.  

Sähköposti osoitteemme on asiakaspalvelu@fotoman.fi ja liitetiedostojen suurin määrä 25 Mt.

100% suomalainen

Luotettava perheyritys vuodesta 1969 verkkossa ja kivijalassa

Palautusoikeus 14 vrk

Jos tuote ei vastaa odotuksia, voit palauttaa sen 14 vrk kuluessa

Nopeat toimitukset

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Postitamme varastotuotteet saman päivän aikana.

Maksutavat