Elämää kaupungissa – Tuomas Heinonen -kuvaesitys 25.2

Pienen osallistujamäärän vuoksi tapahtuma siirretään keväämmälle. Ilmoitamme uudesta ajankohdasta.

Talon kulman taakse vilahtaa häntä, se on naapurini, jonka kohtaan vain aamuhämärässä ennen kuin kaupunki herää. Iltaisin kun ihmiset rauhoittuvat koteihinsa, naapurini tulee esiin ja aloittaa oman päivänsä. Kenen kanssa jaamme elinympäristömme ja ketä ovat ne lukuisat nelijalkaiset, joita emme näe kuin sattumalta?

Olemme seuranneet kettujen, supikoirien ja mäyrien elämää aina aamuyön tunneista kesäiltojen hämärään, opiskelleet niiden käyttäytymistä ja seuranneet pentujen kasvua nuoriksi aikuisiksi.

Kuvaesityksessä pääset näkemään kuvia kettuperheen arjesta, pienen pienistä supikoirista ensimmäiseltä ulkoiluviikolta, kuulet tarinaa neljä pentuisen mäyräperheen kohtaamisesta.

Kuvaesityksen kesto 1 tunti

Kuvaesityksen jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Esityksen kuvia on mahdollista tilata Fotomanin valmistamina laadukkaina Fine Art -tulosteina!

Tilaisuus järjestetään Fotomanin alakerrassa ja osallistumismaksu on 8€. Tarjoamme pientä purtavaa ja virvokkeita sekä kaikille osallistujille 20€ lahjakortti Hahnemuhle Fine Art tulostuksiin.

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä.

www.tuomasheinonen.com

www.luontokuvina.fi

Elämää kaupungissa – Tuomas Heinonen
100% suomalainen

Luotettava perheyritys vuodesta 1969 verkkossa ja kivijalassa

Palautusoikeus 14 vrk

Jos tuote ei vastaa odotuksia, voit palauttaa sen 14 vrk kuluessa

Nopeat toimitukset

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Postitamme varastotuotteet saman päivän aikana.

Maksutavat
Turvallisen maksun tarjoaa Paytrail tai Klarna